Soğuk algınlığı kanser çıktı!

gp_815540 Burun damlaları ve antibiyotikle eve yolladılar, kanser çıktı!

İngiltere’de 29 yaşındaki anne Adelle Wright, 16 aylık kızı Ruby yemek yemeği kesip nefes almakta zorluk çekmeye başlayınca hemen doktora koştu.

Küçük Ruby, aile İspanya’da tatil yaptığı sırada eylül ayında hastalandı.  Adelle ve eşi Lee Tanswell, hemen ülkelerine dönüp küçük kızlarını doktora götürdü.

Doktorlar, Ruby’ye soğuk algınlığı teşhisi koydu. İki kez daha doktora gittiler, ancak bu kez de burun damlaları ve antibiyotiklerle eve döndüler.

Adelle daha sonra doktorlara güvenmeyerek kızını Royal Manchester Çocuk Hastanesi’ne götürdü. Burada küçük kızda nadir görülen bir yumuşak doku kanseri olduğu anlaşıldı.

Adelle, "Büyük bir şoktu. Bir hafta içinde soğuk algınlığı denilen şey kanser olmuştu. Doktorların bizimle alay ettiğini düşündüm" diyor.

Üç ameliyattan geçen ve kemoterapi gören Ruby, malesef gelecek ay başka bir ameliyat ve muhtemelen radyoterapi ile karşı karşıya.

Anne Adelle, "Tümör nefes borusunun yüzde 80-90’ının kaplamış durumda. Eğer hastaneye götürmeseydik, belki de bir gece uyuyup ertesi sabah uyanamayacaktı" diyor.

Aile yanlış teşhis yapan doktorlar hakkında resmi şikayette bulunacaklarını bildirdi.kaynak