Kanserin Yeni Düşmanı Elektrik Alan | Elektrik Alan İle Kanser Tedavisi

Günümüzün en önemli sağlık sorunlarından kanserle mücadelede sizlere yeni tedavi yöntemini ” Elektrik Alanın ” tümörlü hücrelerle olan savaşını anlatacağım.

 Hayatımızda yer edinen kanserle mücadele için 3 temel silaha sahip oluğumuzu az çok biliyoruz

►Cerrahi Müdahale,

►Radyoterapi,

►Kemoterapi

Kanserle mücadelede bu üç silahtan birini seçmemiz gerekmekte ve sınırlarını, yan etkilerini bilmemiz  buna göre bir seçim yapmamız gerekmektedir.

Bu gün kanserle mücadelede 4. silahı anlatacağım. Evet alanımızla ne alakası var diyebilirsiniz. Ancak mücadelenin temelinde elektrik alan yatmaktadır.

Bu yöntem İsrailli bir profösor Dr. Yoram Palti tarafından icat edildi. Ve kanserle savaşmak için düşük yoğunluklu elektrik alan teknolojisi kullandı.

Her şeyden önce elektrik alan nedir onu bilmek gereklidir .

İlk olarak elektrik alan elektrik akımı taşımaz. elektrik alanlan radyasyon taşımaz, X ışınları ve protonlar gibidir. Ve bozuk DNA yı bombardıman altına alır. Bir kuvvet oluşturan elektrik alan, kuvvet etkisiyle organlara elektrik yükü sağlar ve baskı yapar.

Elektrik alanı anlamanın en iyi yolu onu yerçekimine benzetmektir. Yerçekimi aslında kütleye göre farkılılık gösteren bir kuvvet alanıdır. Astronotların uzayda ki hareketlerini düşünelim. Onları hareket ettiren kuvvetler olmadığından yüzüyor gibi görünürler. Fakat astronotlar dünyanın çekim alanına girdilerinde yer çekiminin etkisi görülmeye başlar ve dönerler. Dünya’ ya doğru çekilmeye başlarlar.