Kanser tedavisinde yeni umut

283204 Medical Park Sağlık Kompleksi, kanser tanı ve tedavisinde uygulamaya koyduğu uluslararası tedavi yöntemleriyle, kanser hastalarının yeni umut ışığı oluyor.

Etkili ve en yeni teknolojiyi kullanarak hizmet yelpazesini her geçen gün arttıran Medical Park Sağlık Kompleksi, genetik araştırma faaliyetleri, organ nakli ve sağlık turizmi çalışmalarına ek olarak, kanser hastalarına da umut oluyor.
Medical Park, Kanseri yenmek amacı ile etkin, güvenilir, çözüme yönelik onkolojik tedavi teknikleri ve kök hücre nakil üniteleri ile hastalığının azaltılması yönünde ciddi bir vizyon yaratmayı ilke edindi.
Sağlık sektöründeki teknolojiyi, gelişmeleri ve yenilikleri sürekli takip ederek tedavi anlamında hastaların ihtiyaçlarına yönelik yatırımlar yapmaya özen gösteren Medical Park Sağlık Kompleksi’nin, Antalya Radyoloji Birim Sorumlusu Uzman Dr. Remzi Savaş, "Türkiye ve tüm çevre ülkelerdeki kanser hastalarımıza hizmet verecek şekilde deneyimli tıbbi personel çalışmaktadır.
Ayrıca bölümümüzde yeterli ekipman, cihaz, yatak kapasitesi ve tam teşekküllü kanser tanı tedavi sistemleri mevcuttur. Son derece ekonomik olan fiyatlarımızla da SGK ve diğer anlaşmalı kurumlarımızdan gelen hastalarımızı bekletmeksizin, belirlenen tedavi planlamasına göre hizmet vermekteyiz" dedi.
Özellikle kök hücre nakilleriyle kanser hastalığına karşı kısa zamanda kesin çözümler aldıklarını belirten Savaş, "Kanser taraması başta olmak üzere birçok sintigrafinin çekiminde yarar sağlayan, en son teknolojiye sahip PET/CT ve Lineer Hızlandırıcı (Işın Tedavisi) cihazlarının Nükleer Tıp ve Radyasyon Onkolojisi birimlerinde faaliyet gösteriyoruz. Bu hastalığın tedavisinde halkın bilinçlenmesi yönünde hastane olarak örnek bir misyonu üstlendik" diye konuştu.