Bitkisel tedaviyle kanseri yendi

Kıbrıs’ta yaşayan 53 yaşındaki Kaya Sarasan, yakalandığı pankreas kanserinden bitkisel ürünler sayesinde kurtuldu.

Fazla belirtileri olmadığı için erken tanısı mümkün olmayan pankreas kanserine yakalanan iki çocuk babası Kaya Sarasan (53), Manisa Kırkağaç’ta Ege Lokman olarak bilinen Şevki Güngör sayesinde kanseri yendiğini söyledi.

Tedavi sonrası yaptığı açıklamada Sarasan, “Hastaneye gittim. Yapılan kontroller ve tetkikler sonrası pankras kanseri olduğum söylendi. Ölümün soğuk nefesini ensemde hissettim. Doktorlar hastaneye yatışımı yaparak tedavi ye başladılar. 3 aylık süren tedavi sonrası bırakın iyileşmeyi, pankreasımda olan kitle karaciğerime de sıçramıştı. Ben iyileşeceğim diye beklerken daha da kötüleşiyordum. Adını çok duyduğum, Manisa’nın Kırkağaç ilçesindeki Bakır Kasabası’nda bulunan Ege Lokman Şevki Güngör’e ulaştım. Kendisine raporlarımı gönderdim. Hemen bana dönüş yaptı. Ve uygulayacağı bitkisel kürle iyileşebileceğimi söyledi. Bu haber karşısında hemen Kırkağaç’a gittim kendisiyle yüz yüze görüşmek istedim. Söylediklerini tekrarladı. Benim iyileşebileceğimi söylüyordu. Verdiği bitkisel ürünleri 6 ay kullandım sonrasında tekrar tahlil yaptırdım. Doktorlar sonuç karşısında şok oldular, bu bir mucize dediler. Bırakın pankreası karaciğerdeki kanserden eser yoktu. Şimdi eski sağlığıma tekrar kavuştum” dedi.

Herbalist Lokman Şevki Güngör ise, “Kaya Sarasan gibi kanser hastası olup, uyguladığımız kürlerle tekrar eski sağlığına kavuşan o kadar çok hastamız var ki, bize bu durum çok sıradan geliyor. Allah’ın izniyle kanserin her türünü iyileştiririm” ifadelerini kullandı. Kaynak